Sunports

Tjänst

Sunports

Sunsolars innovativa Sunports – din framtidens bilparkering med smarta lösningar! Sunports är en avancerad carport designad för att inte bara skydda din bil från väder och vind, utan också för att maximera ditt hållbara livsstilsval.  Varje Sunport är utrustad med integrerade solpaneler, vilket gör din bilparkering till en egen energikälla. Dra nytta av solens kraft för att generera grön energi och minska din miljöpåverkan.

EV-laddare: För att främja övergången till eldrift kommer Sunports med en inbyggd laddstation för elbilar. En bekväm och hållbar lösning för att hålla din elbil redo för vägen, samtidigt som du dra nytta av solenergi.

AC-system för bilkylning: Sunports tar omtanke om din bil till nästa nivå genom att erbjuda ett integrerat luftkonditioneringssystem. Håll din bil sval och bekväm, även på de varmaste dagarna. 

Modern och hållbar design: Sunports kombinerar teknik och estetik för att skapa en stilfull och modern carport. Materialval och design är noggrant utvalda för att ge en hållbar och attraktiv lösning för din parkeringsplats.

Smart hemintegration: Koppla samman Sunports med ditt smarta hem för ännu mer bekvämlighet. Styr och övervaka laddningen och klimatkontrollen genom en enkel app.  Med Sunsolars Sunports får du inte bara en carport, utan en komplett lösning för hållbar bilparkering. Gör din b

Kontaktuppgifter

Vår process

Hur vi jobbar

Utforska fusionen av solenergi och funktionellt designade carports med Sunsolar. Från att boka tid till att få en nyckelfärdig Sunportinstallerad strävar vi efter att göra övergången till solens kraft så enkel och elegant som möjligt.

Boka tid

Starta din resa mot solens kraft genom att boka en tid med oss. Vårt team är redo att vägleda dig genom processen och skapa en plan som matchar dina behov och önskemål. Ta det första steget mot en soluppladdad framtid.

Hembesök

Våra experter kommer hem till dig för en noggrann analys av ditt utrymme och behov. Vi skapar skräddarsydda Sunportlösningar för att kombinera solenergi och funktionellt designade carports.

Installation av Sunports

Låt vårt erfarna teknikerteam ta hand om installationen av din Sunport. Vi säkerställer att varje aspekt hanteras med precision för att ge dig en unik kombination av hållbar energi och stilfull design.

Nyckelfärdig Sunport

Upplev bekvämligheten med en nyckelfärdig Sunport från Sunsolar. Vi tar hand om allt, från planering och installation till anslutning till ditt elsystem. Gör solenergi till en integrerad och elegant del av din vardag med Sunsolar.

Har du frågor?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Sunsolars Sunports är inte bara eleganta skydd för ditt fordon utan integrerar även solpaneler för att generera ren energi. Det är en smart och hållbar lösning som kombinerar stil med miljömedvetenhet.

Med en Sunport får du inte bara skydd för ditt fordon utan också möjligheten att producera din egen solenergi. Det är en kostnadseffektiv och miljövänlig investering som ger både stil och hållbarhet.

Våra experter utför noggranna hembesök för att analysera dina krav och utrymme. Vi skapar skräddarsydda Sunportlösningar som passar perfekt för dina unika behov och estetiska önskemål.

Absolut. Sunsolars Sunports är flexibla och anpassningsbara, vilket gör dem lämpliga för olika platser, inklusive bostadshus, företag och offentliga områden. Vi skräddarsyr varje installation för att passa platsens specifika krav.

Translate »