Billaddare

tjänst

Billaddare

Vi är glada att presentera vår senaste satsning för att främja grön mobilitet och hållbar energi – Sunsolar Billaddningstjänst! Utöver vår framstående expertis inom solenergiexpanderar vi nu vår portfölj för att erbjuda installation av billaddare till både privatpersoner och företag.

Våra Billaddningstjänster inkluderar:

kontaktuppgifter

Vår process

Hur vi jobbar

Din Resa mot Elbilsladdning med Stil!

Utforska bekvämligheten och miljöfördelarna med elbilsladdning med Sunsolar. Från att boka tid till att få en nyckelfärdig laddboxinstallerad, strävar vi efter att göra övergången till elbilslivets framtid så enkel och effektiv som möjligt.

Boka tid

Inled din resa mot elbilsladdning genom att boka en tid med oss. Vårt team är redo att guida dig genom processen och skapa en plan som passar dina behov och önskemål. Säkra din plats i framtiden av eldrivna transporter.

Hembesök

Våra experter kommer hem till dig för att utföra en grundlig analys av dina behov och utrymme. Vi skräddarsyr varje lösning för att optimera laddningsmöjligheterna för ditt specifika scenario.

Installation av laddboxen

Låt vårt erfarna teknikerteam ta hand om installationen av din elbilsladdare. Vi ser till att varje detalj hanteras noggrant för att säkerställa en smidig och effektiv laddningsupplevelse.

Nyckelfärdig laddbox

Upptäck bekvämligheten med en nyckelfärdig laddboxlösning från Sunsolar. Vi tar hand om allt, från planering och installation till anslutning till ditt elsystem. Gör din elbilsladdning enkel och problemfri med vår professionella service.

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vårt pris för en standardiserad installation av laddbox ligger vanligtvis mellan 6495 och 7495 kr Då är allting installerat och klart. I priset ingår allt som behövs för de flesta installationer. Vid omständigheter utöver normalfallet kan tillägg tillkomma.

Enklast och billigast är att installera laddboxen på en vägg. Har man ingen vägg vid sin parkeringsplats och vill installera laddboxen på en stolpe så tillkommer kostnaden för själva stolpen samt att kan behövas en separat grävtjänst för att få stolpen på plats.

Utöver installationen så tillkommer kostnaden för själva laddboxen. Beroende på vilken laddbox man väljer och vilka tillbehör som läggs till varierar priset. Går man upp i prisklass finns även laddboxar som laddar två elbilar samtidigt.

Ungefärlig tid för en standardinstallation brukar vara ett par timmar. Finns det extra arbete som behöver utföras kan det ta längre tid.

Vår standardinstallation är på 11 kW laddeffekt. Det betyder att kabeln mellan elcentralen och laddboxen klarar 11 kW och säkringen dimensioneras för 11 kW.

Har man en lite större huvudsäkring kan det vara en god idé att uppgradera installationen till 22 kW laddeffekt. Då uppgraderas kabeln mellan laddbox och elcentral för att klara 22 kW och säkringen till laddboxen matchar din huvudsäkring.

Vi brukar inte göra separata platsbesök innan installationen, utan samlar in förutsättningarna genom att prata igenom det med dig som kund. Om du av speciell anledning önskar platsbesök kan vi erbjuda det som en tilläggstjänst. Vill du boka ett platsbesök, kontakta oss.

När du installerar laddbox till ditt radhus eller villa är material och arbete avdragsgillt som grön teknik. Bidraget för laddbox täcker 50% av material och arbete. När vi installerar laddbox hemma hos dig sköter vi hela processen och avdraget görs direkt på fakturan. Avdraget för grön teknik är på maximalt 50 000 kr per år och person

Translate »