OM OSS

Om oss på SunSolar

SunSolar är ett företag dedikerat till att främja hållbar energi och göra solenergi tillgänglig för fler människor runt om i Sverige. Vi är stolta över att vara en av de ledande återförsäljarna inom solpaneler och relaterad utrustning i regionen. Vi har engagerat oss för att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster som hjälper våra kunder att dra nytta av solens kraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter inom solenergi, inklusive:

Solpaneler: Vårt sortiment av solpaneler är av högsta kvalitet och kommer från pålitliga tillverkare. Vi har paneler som passar olika behov och budgetar, och våra experter hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för din installation.

Monteringsutrustning: En viktig del av ett solsystem är monteringsutrustningen. Våra monteringssystem är tillverkade av 100% aluminium och stål, vilket ger dem överlägsen hållbarhet och lång livslängd. De är också enkla att installera och anpassningsbara för olika taktyper och ytor.

Tillbehör och kompletterande utrustning: För att göra din solinstallation komplett erbjuder vi även ett brett utbud av tillbehör och kompletterande utrustning, inklusive växelriktare batterier och frekvensbalansering.

Vår vision

Vår vision är att vara en drivande kraft bakom övergången till hållbar energi. På Sun Solar strävar vi efter att göra ren och förnybar energi tillgänglig för alla, oavsett om du är en privatperson som vill minska din klimatpåverkan eller ett företag som söker kostnadseffektiva och miljövänliga energilösningar.

Vårt Engagemang för Hållbarhet

Vi tror på kraften i solenergi för att minska beroendet av icke förnybara resurser och minska koldioxidutsläppen. Genom våra tjänster strävar vi efter att skapa en mer hållbar och miljövänlig framtid för kommande generationer.

Translate »